13. august 2018

Persondata- og Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, skal du undlade videre brug af min hjemmeside.

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Cookies kan ikke indeholde virus eller anden skadelig kode.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til ‘Privat Browsing’ og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præference huskes fra gang til gang.

Min hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang blandt andet kan omfatte:
    – Google Analytics
    – Mailchimp
    – SurveyMonkey
    – LinkedIn
    – Youtube

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandles en række sådanne informationer.
Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, som hvis du skriver til mig herfra siden, eller tilmelder dig som Testpilot.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (hvad du har interesse for).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og E-mail.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og eventuelt vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at jeg svarer på din henvendelse sendt herfra siden.
Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere sidens services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvendes til andre formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: konop@konop.dk.
Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Lise Mulvad
Solbakken 32
6100 Haderslev
Telefon: 61 722 822
Email: testpiloter@testpiloter.dk

Se mere her :-)